Prijava
Korisnik

LozinkaNiste korisnik?
Klikni ovdje za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zatražite novu Ovdje.
Posljednji Članci
In.mem. Dragutin Sti...
KUP DVD ZAPREŠIĆ
1. KUP DVD GRANEŠINA
4.KUP DVD Repušnica
8. Mem. "M. Jakuš"
VRIJEME

VRIJEME SADA
U KAŠTELIMA
Index opasnosti
od šumskih požara

Biometeorološka

PRAVILA PORTALA
Dobro dosli
DESNO TREBARJEVO: Održana 80.-ta sjednica Skupštine DVD-a

U prepunoj Sali Spomen doma „Braće Radić“ u Desnom Trebarjevu, sve nazočne goste pozdravio je predsjednik DVD-a Desno Trebarjevo, gosp. Mijo Brlečić, a napose Saborsku zastupnicu, gosp. Marijanu Petir, Državnog tajnika Ivicu Perovića, Pročelnika Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Područni ured Sisak, gosp. Željka Prpića sa suradnicima, Načelnika Hrvatske vatrogasne zajednice,gosp. Željka Popovića kao i Urednika Vatrogasnog vjesnika, gosp. Miroslava Kirinčića, zamjenika predsjednika Skupštine Sisačko-moslavačke županije, gosp. Maria Moštaka, Pročelnika za komunalnu djelatnost i infrastrukturu Sisačko-moslavačke županije, gosp. Dragu Martinaca sa suprugom, Načelnika Općine Martinska Ves, gosp. Stjepana Ivoša, dopredsjednike VZ Sisačko-moslavačke županije, gosp. Nikolu Lončarevića i Ivicu Šolaju sa suprugom, predsjednika Zajednica i saveza športskih udruga Sisačko-moslavačke županije, gosp. Zvonka Beloševića, počasne članove našeg DVD-a, gosp. Gerharda Lai, Franza i Traudi Strnad, Stjepana Posilovića, Ivana Brlečića st., i Stjepana Janekovića st, te bratska nam društva, FF Mengen iz Njemačke, PGD Vuhred iz Slovenije i DVD „Mladost“ Kaštel Sućurac i Hvar, te brojne druge DVD-a iz 10 Županija RH.

Nakon himni Lijepe naše i Vatrogasne himne koju su izveli puhački orkestar DVD-a Hrvatska Kostajnica, odana je dužna počast svim preminulim vatrogascima s posebnim osvrtom na tragično preminule Hrvatske vitezove na Kornatima.

Skupštinu su vodili predsjednik Društva, Mijo Brlečić kao predsjedavajući, te članovi: zapovjednik Društva, Miljenko Mikliš, tajnik Društva, Vlado Brlečić, predstavnica ženskog „A“ odjeljenja, Marija Brlečić i ženske mladeži, Valentina Matić.
Nakon izvješća Verifikacijske komisije da je od ukupno 118 članova Društva nazočno njih 81., a od 71 člana s pravo glasa nazočno je njih 48., tajnik Društva iznio je Izvješće Upravnog odbora i Zapovjedništva Društva o radu u 2007. godini.
Od navedenog izdvajamo da je Društvo rangirano u općini Martinska Ves kao Središnje društvo, te da su imali tri intervencije i to gospodarskog objekta na koje su u zavidnom roku izašli i pogasili požar. Organiziraju tradicionalno međunarodni KUP Posavine koji se uvrštava u jedno od pet natjecanja koje se boduje za KUP HVZ-a. Održavaju izvanredne odnose sa prijateljskim društvima, kako u domovini tako i u inozemstvu. Ponosni su na svoja natjecateljska odjeljenja od kojih ove godine tri nastupaju na Državnim natjecanjima i to: Mladež ženska, muški „B“ i žene „A“.

U prošloj godini sa zadovoljstvom ističu da su pozitivno financijsko poslovali što se iskreno nadaju i ove godine s obzirom da krajem mjeseca kolovoza planiraju održati svoju 80.-tu obljetnicu na kojoj je planirano otvaranje nadogradnje vatrogasnog doma i nogometnog igrališta kojeg uz nezaobilazne donatore misle napraviti svrsi-shodne, te održati jubilarni 25. KUP Posavine.
S obzirom da ove godine DVD-o obilježava 80.-tu obljetnicu rada i postojanja, bilo je i prigodno vrijeme da se nagrade zaslužni članovi društva, tako da su spomenicu za 10 godina rada u društvu dobili: Andrej Prvonožec, Melita Ivanković, Marin Janeković, Kristina Matijašec, Antonio Klepac, Katarina Jakopinec, Aleksandar Prvonožec, Mihaela Crnobrnja, Ivan Matijašec, Monika Čulinović i Nenad Radojčić.
Spomenice za 20 godina rada u Društvu dobili su: Ivan Radić i Dražen Marjanić.
I 30 godišnjice dodijeljene su: Stjepanu Janeković i Ivici Brlečić.
Brončanim medaljama za osobni doprinos u radu Društva odlikovani su: Ivica Radić 62., Miroslav Brlečić, Jadranko Tumpak, Damir Tumpak, Katarina Brlečić, Marija Brlečić, Zvjezdana Radić, Ljiljana Prvonožec, Janica Brlečić, Marina Brlečić, Ivana Brlečić, Marica Tumpak, Natalija Tumpak, Jana Tumpak, Marija Janeković, Hermina Janeković, Đurđica Ščrbak i Marina Tumpak.
Brončanim Plamenicama za osobnu hrabrost i požrtvovnost u radu DVD-a odlikovani su: Vladimir Tumpak, Darko Matleković i Damir Radić.
Srebrnom plamenicom za osobnu hrabrost i požrtvovnost u radu Društva odlikovan je Đuro Tumpak.
Društvo je još predložilo, a istima će se odlikovanja dodijeliti na obljetnici Društva koja je planirana za dan prije KUP-a Posavine, 29.08.2008. godine i to:
Za zlatnu medalju: Josip Cvetković i Ivan Brlečić 77., te
Za Zlatnu plamenicu: Zapovjednik Društva, Miljenko Mikliš.i>

ZAHVALNICE Društva za postignute rezultate na županijskom natjecanju i zauzet plasman za Državno natjecanje vatrogasaca dodijeljene su ženskom „A“ odjeljenju i to: Mariji Tumpak, Ana-Mariji Cvetković, Ivani Sever, Moniki Čulinović, Ines Manueli Maltar, Katarini Brlečić, Mariji Marjanić, Mariji Brlečić, Amaliji Brlečić i Suzani Kramarić.

ZAHVALNICE Društva za postignute rezultate na županijskom natjecanju i zauzet plasman za Državno natjecanje vatrogasaca dodijeljene su muškom „B“ odjeljenju i to: Josipu Tumpak, Ivanu Mikliš, Ivanu Brlečić, Draženu Marjanić, Miroslavu Brlečić, Vladi Brlečić, Ivici Janeković, Zdravku Klepac i Ivici Radić 62.

ZAHVALNICE Društva za postignute rezultate na županijskom natjecanju i zauzet plasman za Državno natjecanje mladeži dodijeljene su ženskoj mladeži i to: Valentini Matić, Katarini Jakopinec, Antoniji Klepac, Ivoni Šiško, Loreni Juračak, Jasmini Malović, Tihani Čulinović, Katarini Pokas, Mariji Radić, Valentini Radić, Ivani Radić i voditeljici Brankici Brlečić.

Društvo je dodijelilo, a temeljem Pravilnika o programu osposobljavanja i usavršavanja vatrogasnih kadrova, zvanje Počasnog vatrogasnog časnika, članu Upravnog odbora koji je svojim nesebičnim radom pripomogao, kako Društvu, tako i u vatrogastvu u cjelini, gosp. Nenadu Radojčiću.

Društvo je povodom 80.-te obljetnice za svesrdnu pomoć u razvoju dodijelilo ZAHVALNICE pojedincima i to: Marijani Petir, Sisačko-moslavačkoj županiji, Zajednici športskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije, Parku prirode „Telaščica“ Sali – Dugi otok, Slavici Leci za pomoć pri komunikaciji s prijateljima u inozemstvu, te Ivanki Šolaja, Gorani Mikliš i Stjepanu Radić 117.
Dodijeljene su i ZAHVALNICE Društva gostima iz Njemačke: Gerhardu Lai, Tomasu Ingold, Günther Jenne, Stefan Berger, Heidi Jässin, Andreas Ingold i Helmut Kanzinger.
Nakon dodjele odlikovanja, priznanja i zahvalnica, slijedio je pozdrav dragih nam gostiju i uzvanika koji su se zahvalili Društvu na prijateljskim odnosima, na njihovom radu i željama da ekipe zauzmu što bolje plasmane na Državnim natjecanjima, te skoro viđenje na 80.-toj obljetnici Društva 29.08.2008. godine i 25. KUP-u Posavine koji će se održati 30.08.2008. godine.
mimi na 30.03.2008 14:14:00
Komentari
#1 tonkamladost

na 31. Oľujak 2008 10:04
pozzzzz svima u Trabarjevu ,sve čestitke i vidimo se uskoro,mada smo se i u subotu vidjeli Grin Wink
#2 Piria

na 31. Oľujak 2008 11:35
Sve pohvale, bilo je jako lijepo i ugodno.
#3 stellea

na 31. Oľujak 2008 19:34
čestitke na svim uspjesima i isprika jer nisam mogao doći...pozdrav iz VirjaSmile
#4 yacx

na 01. Travanj 2008 00:05
Čestitam na svem postignutom i svakako želim vam da u godini kad slavite obljetnicu postignete još više
#5 Vatric

na 02. Travanj 2008 07:26
pozdrav,zao mi je sto zbog drugih neodgodivih obaveza nisam mogao doc,mislim da je to prva skupatina na kojoj nisam prisutovao u zadnjih 20god Sad
ali na proslavi sam sigurno tu SmileSmile
pozdrav svima u Trebarjevu
Ostavi komentar
Molimo logirajte se da ostavite komentar.
Ocjena
Samo korisnici mogu ocjeniti.

Molimo da se prijavite ili registrujete da bi ostavili Vašu ocjenu.

Još uvijek nije ocjenjeno.
Uvjeti objave:

UPOZORENJE
organizatorima
NATJECANJA
ZA 2024.
PRIJAVE

8. KUP "M. Gašparuša - Miće"

2. KUP Ščepanje
DVD ŠČEPANJE


5. KUP DVD Hrebinec
DVD HREBINEC


11. KUP Grada Senja
za podmladak

DVD SENJ


6. KUP Repušnice
za djecu i mladež

DVD REPUŠNICA


REZULTATI

10. Mem."Milan PAŽIĆ"
Fire Combat

SV. Ivan Zelina


Zadnji komentari:
Mariner22 u 12:31:18
Bravo Senjani
Kid u 11:16:00
Ne mogu, a da se ne javim i ponovim šta sam već spominjao. Pa normalno da Slavi...
dvdd u 15:43:14
Konačno jedna doba vijest.
Mariner22 u 17:44:01
Čestitke učesnicima na rezultatima, i čestitke organizatoru!!!!
sbreza10 u 00:53:29
ČESTITAM! Konačno struka na zapovijednom mjestu! To me podsjeća na osamdesete go...
umorno_oko u 17:02:55
Bravo cure! I momci, naravno!
Kid u 15:02:07
čestitke i pozdrav svim vatrogascima povodom našeg blagdana svetog Florijana (Cv...
dvdd u 18:57:44
HVALA!
dvdd u 18:39:13
svaka čast
iskreni u 06:05:56
Sretan Božić!
ZADNJI OGLASI:
DVDIvanec u 11:58:44
[b]Dobrovoljno vatrogasno društvo Ivanec prodaje Magirus Deutz 192 D13 autoljest...
dbonin u 16:08:16
Prodajemo VISOKOTLAČNI MODUL. Sljedeči-
h karakteristika: -
-rezervar za vodu (pla...
sasok413 u 20:31:49
Nadogradnja za vatrogasno vozilo za dvoosovinca pne-
umatski reflektor na krov...
wtomek u 21:38:36
DVD Farkaševac prodaje vatrogasno vozilo: Marka: TAM 130 T 11 Godina proizvodn...
Acivi u 10:56:49
[b]DVD Donji Kraljevec[/b] ima za prodaju [b]mehaničke ljestve, ispravno i o...